CIRCUITS

Recordar-vos, un any més, que és una marxa no competitiva, no arrisquem, si convé torneu un altre dia i ho feu amb més calma (si ens ho dieu, us acompanyarem amb molt de gust), no volem que ningú prengui mal, hem de ser conscients de les nostres limitacions. Si no ho veieu clar, baixeu de la bici i ho feu a peu, ningú us ha de dir res.

Els circuits seran més o menys així:

CIRCUIT CURT:
És un circuit de 27 km aprox i uns 500 m de desnivell positiu.
És 100% ciclable (tot i que això de la ciclabilitat és molt relatiu, ja que per molt que nosaltres ho vegem molt i molt fàcil, potser hi haurà algú que té por dels senderons i els farà a peu).
És un circuit força divertit, amb senderons llargs i rapidets, però també és bastant trencacames.

Penseu que la situació geogràfica del poble fa que, s'arribi per la zona que s'arribi, sigui en pujada, per tant, reserveu-vos forces. En aquest recorregut hi tindreu un avituallament.
CIRCUIT LLARG:
És un circuit d'aproximadament 45 km  i uns 950 m de desnivell positiu acumulat. Creiem que és 100% ciclable, però diem el mateix, això depèn de cadascú, nosaltres no ho veiem difícil. És bastant rapidet i divertit, tot i que les pujades que hi ha no us faran riure gaire.

Penseu que la situació geogràfica del poble fa que, s'arribi per la zona que s'arribi, sigui en pujada, per tant, reserveu-vos forces.

Us adjuntem un perfil del recorregut, tot i que podria haver-hi alguna petita modificació.

En aquest recorregut hi tindreu dos avituallaments.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada